Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft -
NISSAN MICRA 1.5 dCi N-CONNECTAÁr: 4.347.000 Ft -
SUZUKI ALTO 1.0 GLX ACÁr: 1.497.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
HYUNDAI I20 1.25 HP LIFE PLUS MÁr: 4.247.000 Ft -
HONDA JAZZ 1.5 i-MMD HYBRID E-CÁr: 8.347.000 Ft -
FORD FOCUS 1.5 TDCI TREND MAÁr: 3.447.000 Ft -
AUDI A1 SPORTBACK 1.6 TDI ATTRÁr: 3.927.000 Ft -
FIAT DUCATOÁr: 4.780.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
AUDI A8 4.2 V8 TDI DPF QUATTROÁr: 6.447.000 Ft -
OPEL CORSA 1.4 DRIVE MAGYAROÁr: 3.247.000 Ft